logo

Продажба на Aplitecnia во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aplitecnia со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aplitecnia

REF. GE13-6902

SR 750-P1-G1-S1-HI-A20-R, да помине 1AMP земјата 1AMP Пренапони Категорија II моќност контрола: 88-300VDC / 70-265VAC 35W / 35VA / 60Hz

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ