logo

Продажба на Apollo pump во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Apollo pump со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Apollo pump

126013

Скреперна прстен, ПОЗ 504,2, на Аполон пумпа

142407.52

Скреперна прстен, ПОЗ 504,1 за Аполо пумпа

191106.56

Обвивка носат прстен, ПОЗ 502,1 за Аполо пумпа

191130.56

Обвивка носат прстен, ПОЗ 502,2 Аполо пумпа

M429522

Имајќи орев, ПОЗ 923 за Аполо пумпа

M486468

Механичка заптивка, ПОЗ 433 за Аполо пумпа

M503083

FLACHDICHTUNG

M503112

FLACHDICHTUNG

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ