logo

Продажба на Applied Biosystems во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Applied Biosystems со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Applied Biosystems

401936

Масен спектрометар стандарди Комплет Финалниот тест комплет (PPG)

4306737

MicroAmp Брз Оптички 96 и реакција плоча со баркод (0.1ml)

4313663

MicroAmp оптички лепило капакот стартер комплет

4314320

MicroAmp оптички лепило опфаќа и MicroAmp 96 и optial реакции плоча со баркод

4337456

BigDye® Терминатор v3.1 Циклус секвенционирање Kit (1000 rxns)

APB-4360954

Оптички лепило капаците (25 корици)

4366102

TaqMan Listeria monocytogenes откривање Kit (Претходно да се измешаат ОУП = + + ТАМ негативна контрола)

4366104

TaqMan салмонела enterica откривање Kit (Претходно да се измешаат ОУП = + + ТАМ негативна контрола)

4375786

Veriti 96-Well Thermal Cycler

4376487

BigDye® XTerminator ™ Комплет за прочистување (1.000 rxns)

4393708

3500 POP-7 ™ полимер (384 примероци)

4393714

3500 POP-7 ™ полимер (960 примероци)

4393718

Уред Реагенсот 3500 Серија

4393927

Анодна Тампон Контејнер (ABC) 3500 Серија

4401457

Hi-Ди ™ формамид (5 ml) 1 шише

4404685

3500 Капиларна Низа (50 cm)

4405633

3500XL серија Генетски анализатор (24-капиларна)

4405673

3500 серија Генетски анализатор (8-капиларна)

4408256

Катодна Тампон Контејнер (ПС) 3500 Серија

4410715

Мембрана катодна Тампон Контејнер 3500 Серија

4412639

MicroSEQ® Salmonella spp. Откривање Почетен комплет со PrepSEQ ™ нуклеинска киселина Екстракција Kit

48WELL

StepOne реално време

AM12350

Eppendorf цевки (1,5ml) пакет (500 парче)

SRC 10/140321

spectometer

4403874

MicroSEQ ™ Listeria monocytogenes откривање комплет

4403870

MicroSEQ Salmonella spp. откривање комплет

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ