logo

Продажба на Applied Weighing во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Applied Weighing со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Applied Weighing

AW 304/07500

Транспорт клеточен тип за "Бебе Safemount" 7.5k (модул) Опсег: 7500 kg Feed: 5-12 VDC (максимум 15 V). Излезен сигнал: 2 mV / V Линеарност грешка: 0.05% Хистерезис: 0.05% Репродуктивност: 0.05% Заштита од преоптоварување: 150% Излез Отпорност: 700  Материјал оптоварување ќелија: нерѓосувачки челик На заштита: IP 68

AW314/10000

10000 КГ САМО ЗА ДОГОВОР ЗА КАПАЦИТЕТ ВЕЕ САМО САМО ELLЕРВИНА ЦЕЛ

AW314/30000

Safemount капацитет

AW410/00500

ШЕЙР БЕЗ, 500 КГ КАПАЦИТЕТНО НАтоварване КЛЕТКА

AW420/00500 LOAD CELL

УЛТРА ЗА ПОЧЕТНА ЗЕМЈА, 500 килограми КАПАЦИТЕТ СООБРААНА ЦЕЛ

AW314/20000

20000 КГ САМО ЗА ДОГОВОР ЗА КАПАЦИТЕТ ВИД САМО СООБРАELLАНА ЦЕЛ

AW314/15000

БЕЗБЕДНОСТА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА 15000 килограми II САМО САМО ELLЕВОТ

AW514/20000

APPLIED Вага

AW304/03500

3500 кг САМО ЗА БЕЗБЕДНОСТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

AW304/05000

5000KG САМО ЗА БЕЗБЕДНОСТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА КАБАЦИТЕТ 5000KG САМО

AW314/05000

5000KG САБОТНОСТ ЗА КАПАЦИТЕТ II САМО САМОТЕНА ЦЕЛ

AW435/00200

loadcell

AW420/00500

УЛТРА ЗА УСЛОВИНА БЕЗБЕДНОСТ, 500 килограми КАПАЦИТЕТ СООБРААНА ЦЕЛ

AW314/50000

оптоварување ќелија

AW313/10000

loadcell

AW435.00100

Тежат клетки

AW420/01000

Loadcell

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ