logo

Продажба на Apra-Norm во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Apra-Norm со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Apra-Norm

19-5083-30

subrack part

420-001-00

Corpus Apra-norm art. 42-0001-00 (163x110x26 without ventilation)

420-002-00

Corpus Apra-norm art. 42-0002-00 (163x110x26 without ventilation)

440-005

Врвка за прицврстување

445-173-01

Задниот ѕид затвори 96 x 48

445-273-01

Задниот ѕид затвори, 144 x 72

502-001

Desk Console

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ