logo

Продажба на Aprimatic во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aprimatic со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aprimatic

02-M 230V NR-9005

with outward and bottom hung opening

41024/002

Рокер-рајдер еден паметен

41120/021

GETRIEBMOTOR AT80 Y Z16

41120/023

MOTORID.AT80-E Y Z16 FIN.E / M

41126/030

remote control

41134/002

AT 86T - THREE-PHASE GEAR MOTOR (FOUNDAT AT 86T - THREE-PHASE GEAR MOTOR (FOUNDATION PLATE INCLUDED)

41605/005

(STEUERUNG T1-E,Zolltarif 84879090)

41811/001

ER2N - PAIR OF MODULATED INFRA-RED PHOTO ER2N - PAIR OF MODULATED INFRA-RED PHOTOCELLS

41820/050 / DEC/A

(SCHEDA DEC/A UNIVERSALE, Zolltarif 84879090)

41841/001

ET22 - 230 V FLASHING LIGHT,CODE: 4 ET22 - 230 V FLASHING LIGHt

43510/007 - OBSOLETE, REPLACED BY 43515/009

APRILINEARE 23 230V- Rack drive operator for windows.

43515/009

(ANTRIEB DUO 23 230V H.230, Zolltarif 84798997)

43520/007

 APRI 35 24, мозочен удар: 350mm 24V DC 20W фреквенција 50Hz Сила: 600N БРЗИНА: 8mm  TUV, IP65 / APRIMATIC / 43520/007 1 СЕТ 2 парче мотор механизам + дополнителна дршка

43545/003 / ST450-N

5355240025 MOTOR ST450

43545/009

motor, In/Out Linear 230 V AC / 150W / 0,7 A 23 mm / sec - 300 mm 450 N IP 55

43545/012

Оператор за рака за куполи, вертикални ролетни за сонце, стакло за прозорци, прозорци за надворешно отворање

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ