logo

Продажба на AquaMatic во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AquaMatic со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AquaMatic

Dichtung für 512-A 125

Ersatzteil, Dichtung für 512-A 125 ventil

K521-X200-14000

Контролни вентили / Композитен контрола вентили

K534-X200-14000

Diaphragm valve

K535-X200-14000

Diaphragm valve

PN 1070061 VAVC-0032-90000 NORMALLY CLOSED, SAC BUNA-N / FKM / HYCAR

valve, 1inch, In the lower portion 2, is located behind the code 2x11, use in sandblasting section.

Überwurf für 512-A 125

Ersatzteil, Überwurf mit Bundbuchse für Ventil 512-A 125

V42K-4000-10000

ВЕНТИЛ

1070047

Метал дијафрагмата вентил, 1 "

1070068

 ПОПРАВКА Делови Комплет За Нормално отворен вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ