logo

Продажба на Araldit во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Araldit со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Araldit

102373KM

CGM 102 Mixer Nozzles Farnell

1425308

2022 50ml. Farnell

1454091

Cartrige Farnell

153006700

Radyr HY 951 25kg Q4

153006700-04

Radyr HY 951 0.5kg *

153006700-10

Radyr HY 951 2.5kg *

168440700 HAERTER HV 998

(HAERTER HV 998 30кг Q4 --GB--)

177215500

ARALDIT AW 106 1кг

177279300

Haerter HV 953 U 0.8KG

265008

ARALDIT Е 103-1 25 кг Q4

265008-12

ARALDIT Е 103-1 5кг *

266408

ARALDIT Е 103-1 1кг

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ