logo

Продажба на ARCA во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ARCA со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ARCA

18313-0795804

I/P Module

2177984

Menbrane MFIII, 390mm Pos 13

2184412

Führungs- und Dichtungselemente 812/3 bestehend aus: 1 STK Dichtung 42/32x10,4 Pos.3 1 STK Gleitlager Pos.5 ! STK O-RING 50x4 Pos.6 1 STK Luftkappe Pos. 17 1 STK 6kt Mutter M20x1,5 Pos. 18 1 STK O-Ring 14x2,5 Pos. 26 1 STK O-Ring 22x2,5 Pos.28 1 STK Flachdichtung 59/53x3 Pos.38 1STK Luftkappe Pos.41 1STK O-Ring 52x2,5 Pos.380

2199977

Packing set Item 156

2200713

Slide bearing Item 164

2201638

Bottom ring Item 154

2215324

Gasket Item 168

2232099

Top flange gasket Item 143

2232099 ITEM 144

Gasket Item 144

2255866

Piston Rings Item 177

2260463

Seat 1 WS DN100 PN250 D90 Materila Seat: 1.4122 Seat 90mm Item 20

2275088

Screw-Item 80

2289438

Nut-Item 81

30370583037058 ITEM 26+ 177 ITEM 50 + 52 + 57 + 58 ITEM 26 + 177 ITEM 50 + 52 + 57 + 58

1-step perforated plug, kvs 100 characteristic linear plug balanced / piston rings Material plug: 1.4122-nitrided Item 26+177 Zur Position gehören die Unterpositionen: Spindle mounted with plug -Item 50 Steel ball-Item 52 Nut-Item 57 Gasket-Item 58

3065902

Seat Gasket Item 180

7613105C05/06/01

205V; 0,25Nm

824 E

Gauge Black

824.E110_103

Positioner 24VDC, Range : 0~6bar, Include Feedback card

824-E110-000

пневматски Позиционер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ