logo

Продажба на Arcol во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Arcol со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Arcol

300W 75R -5

CLAD RESISTANCE

AP851 25R J 100PPM

Дебели филм отпорници - Преку дупка 50W 25 оми 5% до 220-НЕ индуктивни

HS10 120R J

Widerstand

HS-100

Resistor 1500 ohm 100W 1K5 10.22

HS100 10R J

Жица Моќ Отпорник Алуминиум 100W 10R

HS150 75R F

Arcol - Отпорници серија HS 150W, 75 оми +/- 1%

HS25 100R F

RESISTOR RS157-588

HS300 1R8

Алуминиум ладење тело Отпорност

HS50

Heater,input 110V DC,50 W or 100W

HS50 10R 1%

50W OHM1 10%

HS50 270R

50 W на отпорот 270 R

ORDERING CODE: HS100 10R J

Тип: HS 100W, 10Ohm, + -5%

RESISTOR HS25 - 2,05 OHM

25 Watt und +/-5%

RESISTOR HS25 - 5,11 OHM

25 Watt und +/-5% Toleranz

RESISTOR HS25 - 8,25 OHM

25 Watt und +/-5% Toleranz

SIRVIBC100DOH9

Resistor, 2.2 OHMS, 50W, CWS Pump House Crane, Model: KAVERIT 455N

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ