logo

Продажба на Arduino во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Arduino со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Arduino

GY-521 6 DOF MPU-6050

gyroscop + accelerometer 3 axis

K000007

Starter Kit

ABX00014

одборот за развој

A000009 obsolete

Кутија за Arduino

A000053

картичка за развој на микро ATmega32u4

A000067 (Mega2560, R3)

микроконтролер одбор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ