logo

Продажба на Argal Pumps во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Argal Pumps со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Argal Pumps

0890XMRO20367AG

[ОСНОВНА ПОСТАВНА МАСА М3 20.36 132С А304 Грант]

0ZMR2036WVD01NZ0

Pump 2900T/min 12m3/h height H2O 38m

TMR 16.20P WR E R1 Z

Влажни End (Hydrollic делови) за пумпата

TMR30.25 P WR V N1 B EE3 - 70658.13

CHEMICAL CENTRIFUGAL PUMP 7.5 KW - 2900 D/DK 60m^3/h

ZMR-02.30N-GX-E-N1-SF1-Z-E-E-3

Центрифуга пумпа, Проток: 2.4 m3 / hr - Раководител: 20 m - Материјал: Компатибилен со вода и метанол и амонијак мешавина - електромотор: Exd IIA

TMR20.15 S WR V N1 B EN3 KW 4

Магнетни затворање заедно пумпа - ROUTE

150.06

E-CTFE Halar Nesk пумпа

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ