logo

Продажба на Argolife во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Argolife со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Argolife

6 X 300 MM KORN 320

абразивни ленти

6 X 300 MM KORN 180

абразивни ленти

6 X 300 MM KORN 500

абразивни ленти

8 X 300 M KORN 180

абразивни ленти

8 X 300 MM KORN 320

абразивни ленти

8 X 300 MM KORN 400

абразивни ленти

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ