logo

Продажба на Argus во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Argus со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Argus

102082

Flinger Ø A40

136 799 006 FK79L0032E-T2T2-1D0500D552MMMS

BALL VALVE PN40, DN32, ARGUS FK-79, CS / SS-SS TFE, 10+220 60 Bar, TYPE:FK 79 TWO-PIECE HOUSING+FULL BORE+FLOATING BALL DOUBLE SHIFT SHAFT AND HOUSING GASKET+ANTISTATIC ANTI-BLOW-OUT SHIFT SHAFT+FIRE-SAFE (BS/API)+TA-LUFT MOUNTING PLATE ACCORDING TO DIN/ISO 5211: DN15-32 F05 2FL.SW 14, DN40-50 F07 2FL.SW 17, DN80-100 F 10 2 FL.SW 19 NOMINAL WIDTH: DN 32 PRESSURE RATING: PN 40 DIN

150127

O-RING

150138

O-RING

150151

O-RING

150161

O-RING

150716

O-RING 128 x 4

150748

O-RING 40 x 5

150785

O-RING 160 x 5,0

150786

O-RING 63 x 7,0

17062 DICHTUNGSSATZ (VERPACKT)

PN16-DN80-NR.510061565-1000 / MAT.CS / CR-CR-TFE со сите елементи за заптивање

23669-1-0900

100 / МАТ / CS / CR / TFE / ROTADISK RD040.0 Pmax: 8 БАР EUROTEC уметност: 650.934 83.161,3

34 00 39 M16X1,5 44LG

Спојување на plug-Aided

502005

STUETZRING HC3 DN 80

502007

STUETZRNG HC3 DN 150

502531

BALL VK3 DN 80

502565

RINGKOLBEN VK3 DN 80

503919

RING VK3 DN 80

503933

STUETZRING HC3 DN 80

503938

TELLER ЕРДФ HC3 DN 80

503943

TELLER ЕРДФ HC3 DN 80

503944

DU-суви грмушки VK3 DN 80

503954

RING VK3 DN 80

503959

STUETZRING HC3 DN 150

503963

TELLER ЕРДФ HC3 DN 150

503968

DU-суви грмушки VK3 DN 150

503969

TELLERFEDER_> HC3 DN 150

504749

RINGKOLBEN VK3 DN 150

507680

STUETZRING HK / L35 DN 80

507801

ANLAUFSCHEIBE HK / L35 DN 80

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ