logo

Продажба на Ariel Corp во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ariel Corp со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ariel Corp

A0080

DISC, прекин, 3/8 "Кол, забрзано ПРЕС, ТЕФ / MNL DISC, прекин, 3 / 8in ДИА, обложен со тефлон MONEL, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0080

A0106

Запчаникот, 30 заби, 1/2 "создаден, 1 ред запчаникот, 30 заби, 1 / 2Во создаден, 1 ред, 5 / 16IN терен, 3-3 / 4in OD, 3-3 / 8in ROOT ДИА, челик, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0106

A0109

Навртки, капа, 3/8 ", UNC, 5/16" LG, HEX, пластични, винтови, капа, 3 / 8in ДИА, UNC, 5 / 16IN LG, HEX HD, пластика, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0109

A-0115

Заптивка, LUBEOIL пумпа, 4 "SQ, 1/32" THK, хартија заптивка, LUBEOIL пумпа, 4in SQ x 1 / 32IN THK, хартија, квадрат, MFG: ARIEL CORP, P / N: A-0115

A0124

DISC, прекин, 3/8 "ДИА, 3250PSI пукна ПРЕС DISC, прекин, 3 / 8in ДИА, 3250PSI пукна притисок, обложен со тефлон MONEL, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0124

A0145

Навртки, капа, 1/4 ", UNC, 3/4" LG, ROUND, тефлон навртки, капа, 1 / 4in ДИА, UNC, 3 / 4in LG, ROUND HD, тефлон, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0145

A0245A

Печат, прашина, 3-3 / 4 "ID, 4-1 / 2" OD, 5/16 "THK печат, прашина, 3-3 / 4in ID X 4-1 / 2Во OD X 5 / 16IN THK, пластика, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0245A

A-0411

Заптивка, LUBEOIL пумпа, 5 "ID, 6-1 / 8" OD, хартија заптивка, LUBEOIL пумпа, 5in ID X 6-1 / 8in OD x 1 / 32IN THK, хартија, кружни, MFG: ARIEL CORP, P / N : A-0411

A0421

Синџир, диск, пумпа за масло, 1/2 "теренот, 45,5" синџирот ЛНГ, диск, пумпа за масло, 1 / 2Во терен, 45-1 / 2Во LG, челик, EK35, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0421

A0492

Запчаникот, 28 заби, 1-5 / 8 "создаден, 1 ред запчаникот, 28 заби, 1-5 / 8in создаден, 1 ред, 5 / 16IN терен, 3-17 / 32IN OD, 3-3 / 16IN ROOT ДИА, челик, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0492

A0585

Прстен, клипот, COMPR, 5-3 / 4 "ID, 6-1 / 2" OD, ТЕФ прстен, клипот, компресор, 5-3 / 4in ID X 6-1 / 2Во OD X 5 / 16IN THK, тефлон, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0585

A-0603

ЗАТНУВАЧ, вшмукување / празнење вентил, 3-1 / 32 "ID ЗАТНУВАЧ, вшмукување / празнење вентил, 3-1 / 32IN ID X 3-7 / 32IN OD x 1 / 32IN THK, челик, кружни, MFG: ARIEL CORP, P / N: A-0603

A0604

Заптивка, сеопфатен HEAD, 6-1 / 2 "ID, 6-13 / 16" OD заптивка, компресор HEAD, 6-1 / 2Во ID X 6-13 / 16IN OD x 1 / 16IN THK, челик, кружни, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0604

A0629

SPRING, компресија, 2-3 / 8 "ID, 2-3 / 4" OD SPRING, компресија, 2-3 / 8in ID X 2-3 / 4in OD, 3-1 / 32IN LG, челик, MFG: ARIEL CORP , P / N: A0629

A0639

ПАКУВАЊЕ, HEAD END unloader, 2-1 / 4 "ID, 3" OD ПАКУВАЊЕ, HEAD END unloader, пластика, кружни, 2-1 / 4in ID X 3IN OD X 1 во THK, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0639

A0751

Прстен, клипот, COMPR, 5 "ID, 5-1 / 16" OD, 1/4 "THK прстен, клипот, компресор, 5in ID X 5-1 / 16IN OD x 1 / 4in THK, СС, MFG: ARIEL CORP , P / N: A0751

A0765

Запчаникот, 30 заби, 1/2 "создаден, 1 ред запчаникот, 30 заби, 1 / 2Во создаден, 1 ред, 11 / 32IN терен, 3-3 / 4in OD, 3-3 / 8in ROOT ДИА, челик, MFG: ARIEL CORP, P / N: A0765

A1311

Платон, КЦМ, 9/16 "ID, 2-27 / 32" OD, 1/16 "THK Plata, вентил, 9 / 16in ID x 2-27 / 32IN OD STEEL MFG: Ариел Корп, P / N: A1311

A1312

SPRING, вентил плоча, 9/16 "ID, 2-3 / 4" OD SPRING, вентил плоча, 9 / 16IN ID X 2-3 / 4in OD x 1 / 16IN THK, челик, MFG: ARIEL CORP, P / N : A1312

A2370

Вентил, чек, SPRING, 1 / 2Во, прав, 1PSI, F вентил, чек, SPRING, 1 / 2Во, прав, 1PSI, целосна порта, FNPT, челик тело, MFG: ARIEL CORP, P / N: A2370

A3780

Вентил, чек, SPRING, 3/8 ", 1-начин, 7500PSI вентил, чек, SPRING, 3 / 8in, 1-начин, 7500PSI, целосна порта, FNPT, 304 СС тело, MFG: ARIEL CORP, P / N: A3780

A3911

SEAL, масло, вратило, 13mm ID, 22.47MM OD, 6.64MM SEAL, масло, вратило, 13mm ID, 22.47MM OD, 6.64MM WD, гума, челик кафез, MFG: ARIEL CORP, P / N: A3911

A-9477

Пумпа, Реџеп, PLNGR, SIMPLEX, 1/4 "влезот, I / 4" пумпа, двоодни, клипот, SIMPLEX, 1 / 4in влезот, 1 / 4in излез, 100psi, рака. MFG ARIEL CORPORATION, P / N A-9477. За модел JWG2 транслаторно компресор, S / N F10331.

B-0229

Заптивка, сеопфатен, 12 "WD, 1/64" THK, 12-1 / 4 "ЛНГ заптивка, компресор, 12in WD X 1 / 64IN THK X 12-1 / 4in LG, хартија, правоаголни, MFG: ARIEL CORP, P / N: B-0229

B0245

Лежиште, CRKSHAFT, 4-3 / 16 "ID, 4-13 / 32" ID, имајќи, школка, 4-3 / 16IN ID X 2-7 / 16IN WD, Сплит, средните серија, BABBITT позлатени челик, MFG: ARIEL CORP, P / N: B0245

B0256E

Вентил, компресор вшмукување, 3/8 ", 1-начин, вентил, компресор вшмукување, 3/8 во, 1-начин, UNF, зезнав, пролет управувана, челик тело, челик, MFG: ARIEL CORP, P / N: B0256E

B0257E

Вентил, компресор ослободување, 3/8 ", 1-начин, N / вентил, компресор ослободување, 3/8 во, 1-начин, UNF, THD хаубата, пролетта натоварени управувана, челик тело, челик, MFG: ARIEL CORP, P / N: B0257E

B0290

Јака, COMPR клипот, 1-1 / 4 "ID, 2-5 / 8" OD, S јака, компресор клипот, 1-1 / 4in ID X 2-5 / 8in OD X 1-3 / 8in THK, челик, MFG: ARIEL CORP, P / N: B0290

B0291

Орев, COMPR клипот, 1-1 / 8 ", UNF, 1-11 / 16" THK орев, компресор клипот, 1-1 / 8in, UNF, 1-11 / 16IN THK, челик, MFG: ARIEL CORP, P / N: B0291

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ