logo

Продажба на Arimitsu Pumps во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Arimitsu Pumps со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Arimitsu Pumps

2002500221

ref. No. 221 - ledger line 365 - part code codigo 2002500221 - description PACKING SPREADER - guasa Empaque BOMB

2002500223

ref. No. 223 - ledger line 365 - part code codigo 2002500223 - WAVE description ASHER - guasa Ondulada BOMB

30110

Seal kit for high pressure pump type 508

SPARE PARTS FOR SD-251K - PART CODE 200250022A

ref. No. 220 - ledger line 365 - part code codigo 200250022A - description V PACKING NBR Ø14 - Empaque BOMB V-NBR

SPARE PARTS LIST FOR MODELL N40150

serien nummer 1507043 or 507043

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ