logo

Продажба на Armatec во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Armatec со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Armatec

270219

Во согласност со Директивата на ЕУ 97/23 100 литри

5SBCV2

ПРОВЕРЕН Вентил

AT1159-15

Check Valve

AT3533R-40

Seal, Soft, Valve, ON/OFF

AT3533R-50

Seal, Soft, Valve

AT3534

valve

AT3535-15

Valve, ON/OFF

AT3535-20

Valve, ON/OFF

AT3851-20DC24IP67

ELECTRICAL ACTUATOR

AT4003A50

Strainer

AT4009AF1.0-20

Insert, Strainer

AT4009AF1.0-40

Insert, Strainer

BV1176050

DN50 butterfly valve AT2303+MT17SR

BV1176065

DN65 butterfly valve AT2303+MT17SR

BV1176065 + RO1000

butterfly valve

BV1176080

DN80 butterfly valve AT1120+MT17SR

BV1402050

DN50 butterfly valve type 1120

BV1412050

DN50 butterfly valve AT2363A

BV1412065

DN65 butterfly valve AT2363A

BV1412080

DN80 butterfly valve AT2363A

BV1412100

DN100 butterfly valve AT2363A

BV1412125

DN125 butterfly valve AT2363A

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ