logo

Продажба на Armaturen-Wolff во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Armaturen-Wolff со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Armaturen-Wolff

33414

VALVE, FUEL TRANSFER, QUICK CLOSING, PNEUMATIC ACTUATED

BUYER PART:7032710001

Дијафрагмата Точка НЕ: 10 побудувачкиот ТИП: DP32 Дијафрагмата Површина: 250 SQ.CM 2-насочен КОНТРОЛА СО УПАТСТВО ЗА ОПЕРАТОРИТЕ AIR да се затвори и да се отвори SPRING ПАРЕА РАБОТНА воздушен притисок: 7kg / SQ. ЦМ

AW 613-VA

Вентил

AW 33584 DN 40

Вентил за брзо затворање

AW 33584 DN 50

Вентил за брзо затворање

AW 33584 DN 80

Вентил за брзо затворање

60335840FF00040

брзо ослободување вентил

60335840FF00050

брзо ослободување вентил

60335840FF00080

брзо ослободување вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ