logo

Продажба на Arrow во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Arrow со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Arrow

9052V 10

filter 10 micron

9056V

NPT size: 3/4” Overall length: 4 15/16” Hex: 1 ½” Approx wt-Lbs: .83

EK9052

Filter element Viton Seals, 10µm filtration size

LEUGB-24-1-Y

LED&BUZZER , which means 24V, the number of stages : 1, color : Yellow.

ST-24BMM 3050200

POWER SOURCE AC 110V 85MA AC 220V 40 MA DC 12 V 200 MA DC 24 V 200 MA OUTPUT:2W

ST-25AM-DCW

Електронски звук на алармот (сирена)

50624

Стејплс

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ