logo

Продажба на Arteche во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Arteche со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Arteche

0719187/1

Voltage Transformer, tyoe UEG-36

1-2500-34B

SEAL,PLUG,RPTFE

3-2500-34B

SEAL,PLUG,RPTFE

3-2500-74B

GASKET,PLATE

ACFR-17

T.I. REL500-1000 / 1-1A 17,5kV 20VA 5P10-20VA 5P10 ИТ 25kA 1s

ARC-8H-95 - unknown product

Detector Voltage,12 KV; 3 insulators & 1 signaling box

ARTRF-4R110VDCOP01000

4 промена во текот на контактите исклучување реле

BF-3 Vdc

relay, 110-125Vcc

BF-3/220V DC

Релето за заклучување BF-3

BF-3BB A 125VC.C

RELE BASCULANTE

BF-3BB Vdc

реле

BF-3R

reley FN-DE IP10

BF4 + BASE FN – DE

REPEATER RELAY 125 VDC BF4

BF-4/48V DC

Latching Relay Auxiliary supply

BF-4BB

реле FN-DE IP10

BI-16BB Vdc

Sockel mit IP20 für Relais 220 VDC

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ