logo

Продажба на Arteche.. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Arteche.. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Arteche..

BF-4 EN 48VDC

bistable relay with pedestal

BF-4R 110 VDC

locking specific relay

BF-4R

SPECIAL TRIP AND LOCKING RELAY

BF-4RP, 220VDC / FN-DE IP10

Bistabiles Kipprelais

BJ-8 EN 48VDC

bistable relay with pedestal

FN-DE IP10

Грло

GRADINS BATTERIES CONDENSATEURS TYPE EXTERIEURS

Spécifications Techniques des gradins Batteries Condensateurs de 7,2 MVAR

REF. MATERIAL:1003101

Support Insulator

RELAY RF4R 110VDC OP: 01000

Trip Relay RF-4R, 110V DC, 4СО contacts and socket

RELAY TYPE RF-4XR COMPLETE WITH BASE CLAMP TERMINALS TYPE FN-DE, 220 V DC

auxiliary relay type rf-4r contacts 220V DC 10A Complete with base

VDF-10 110VDC

TCS РЕЛЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ