logo

Продажба на Artesyn во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Artesyn со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Artesyn

ABTX145A

Power Supply 350W Serie LPQ353

EP071340-E 1P 830124-X5130-X

power supply (208-230VAC 3.0 45-66HZ)

LPQ113 (MD0000PS)

CARD POWER SUPPLY MODULEMODEL NUMBER : LPQ 113 INCLUDE : - CERTIFICATE TEST FUNCTION -: GARANSI TES

LPQ113-B

24V Power Supply

LPQ353-C

Напојување

LPQ353-CEF

POWER SUPPY CCU / VOLTAGE SUPPLY (V AC) = 240 / NOMINAL INTENSITY (A AC) = 7 / POWER (KW) = 2520

LPS53-M

(12V DC 5A 60W)

LR84459

Ersatz Netzteil

LPT62

Префрлување напојување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ