logo

Продажба на Asa во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Asa со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Asa

25333

glass rotameter, PYREX MET.TUBE 630-6300 KG/H

27G10 PT/FI 02-006

glass rotameter, 400kg/h, 1/2" for DEIONIZED WATER

27G10 PT/FI 02-009

glass rotameter, 900kg/h, 3/4"

40535.

ASAMETRO N' 40535 L/H ETONOLO 50% T=66 (250-2700) - FLOWMETRE

40570.

ASAMETRO N' 40570 L/H ETONOLO 50% T=103 (12-110) - FLOWMETRE

40571

ASAMETRO N' 40571 L/H ETONOLO %50 T=60'C (1-32) - FLOWMETRE

40573

ASAMETRO N' 40573 L/H ETONOLO 84% T=81 (1-35) - FLOWMETRE

40574

ASAMETRO N' 40574 L/H ETONOLO %91 T=102'C (1-36) - FLOWMETRE

40576

ASAMETRO N' 40576 L/H ETONOLO 94% T=103 (120-1200) - FLOWMETRE

40577

ASAMETRO N' 40577 L/H ETONOLO 94% T=100 (840 - 8400) - FLOWMETRE

40579

ASAMETRO N' 40579 L/H ETANOLO 29% T=110'C (25 - 270) - FLOWMETRE

40580

ASAMETRO N' 40580 L/H H2O T=60'C (40-400) - FLOWMETRE

MODEL:N6 2800/H/X PART NO.51837

ROTAMETER,FLOW MAX:1000kg/h P:6 KG/CM2 SERİ:51837T:25C

S/N 41375

PYREX GLASS 3000-30000 KG/H LENGTH:500MM, FOR FLOWMETRE MODEL N6-3300 FOR DIW RANGE 3000-30000

S/N 43328/3

glass rotameter, 400-4000KG/H T:25'C P:6BAR

SM10T17S 80222 0122

SUBMİNATURSCHALTER

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ