logo

Продажба на Asahi Diamond во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Asahi Diamond со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Asahi Diamond

V050221

CBN мелење тркало-EK8212 / B120N175VT2C 675D-на-8X-140H 41,08 (03.07 чудак)

M112429 VIt CBN wheel

CBN тркалото

1404-2

дијамант салон

1109

дијамант салон

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ