logo

Продажба на Asaş Filtre во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Asaş Filtre со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Asaş Filtre

AS 139 X / AS 139

Филтер за гориво

AS 194 HT

хидраулични филтри

FLEETGUARD AF:25475

HAVA FİLTRESİ

FLETGUARD: HF28857

ŞANZUMAN FİLTRESİ

HF 161

ЗАТВОРЕНИТЕ НАМАЛУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ

HF 225

AIR филтер (DIS)

HF 347

ФИЛТЕРОТ ЗА ВОЗДУХ

HF 5007

HAVA FİLTRESİ

HF 5033

ФИЛТЕРОТ ЗА ВОЗДУХ

HF 5051

OUTDOOR ФИЛТЕРОТ ЗА ВОЗДУХ

HF 5052

ЗАТВОРЕНИТЕ ФИЛТЕРОТ ЗА ВОЗДУХ

HF 5082

ЗАТВОРЕНИТЕ ФИЛТЕРОТ ЗА ВОЗДУХ

SP 1526M

Филтер за гориво

SP 505

Филтер за масло

SP 549

Моторно масло филтер

SP 567

ПРЕНОС НА ФИЛТЕРОТ

SP 611M

Филтер за гориво

SP 613 M

Филтер за гориво

SP 680

Филтер за масло

SP 733

Филтер за масло

SPFC 321

Филтер за гориво

AS 2075

ЕЛЕМЕНТ MICRO-STAR

AS 366

Филтерскиот елемент, протокот на ИЦ е

AS 865

филтер за масло

SP 424

филтер за масло

SP 406M

Филтер за гориво

AS 275

Филтерскиот елемент, DURC

34110

Филтерскиот елемент DURC

AS308

Филтерскиот елемент, протокот на ИЦ е

XP 990424

Филтер за масло

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ