logo

Продажба на Delta Energy Systems во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Delta Energy Systems со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Delta Energy Systems

78-092-0300

Power supply

NH100 - TG2 – 160A/660V

3 фази HRC осигурач 100 A (краток нож) за употреба на кондензатор банка панел

77-950-0339

54V напојување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ