logo

Продажба на Ascom Tateco во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ascom Tateco со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ascom Tateco

FOR U914T (Not available)

422.20.00.110 VIB MOTOR FOR U914T incl tape/vib damper

H914D-CAOA

приемник (Portable) sistemikiş повик (call) повици и LCD екрани

IBP1B

battery,inductively rechargeable NiHM for Atex U914T pocket receiver

R250218

422.20.00.304 SCREW COV. LABEL GREY 912

R281201 (Replaced by R281454)

422.20.00.306 CLIPS COMPLETE 912, LONG VERSION

R281454

914D/T Klips stahlgrau

R544739

422.20.00.102 DISPLAY INCL. FRAME 912T

T-900EAA

лице за следење на системот за контрола

T-942.S

луѓе мониторинг центарот единица систем

T-942PX

телефонски приклучок

T-967 EC

Секундарен уред за прикачување полначи и преносни приемници, поставување безжична следење и личната сигурност на луѓето (повик)

T967MC

полнач

U914T-DABA

422.20.00.010 PAGER, U914T -DABA/1D, 468.725MHz

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ