logo

Продажба на Ascon во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ascon со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ascon

AC 30/501000/0000

AC 30 Multifunction Programmable controller

AC-20/300100 ( obsolete )

терморегулатор

AC-20/300100/4T

Програмабилен контролер - Мулти Функција

AC-20-300100

AC20 controller

AC30300000

Мултифункционални температура контролер. - НАПОЈУВАЊЕ 100-240VAC *

APALS series

Конфигуриран конвертер на интерфејс

C1-3007-0000

термостат C1 серија

CD3S10045480SSR

Вид CD3000S-1PH-45A 480V РБС Einphasensteller коло, нула премин прекинувач 45A оптоварување струја (40 степени 36A 45A @ @ 50 ° C) Оптоварување напон до 480V Контролна логика (OFF <1.0 Vdc, на 4 ... 30Vdc моќ тип) 12mA димензии 52x120x120mm (W) идеален за контрола на греење со оптоварување (нула премин) антипаралелни-поврзаната thyristor CE ознака заштедите простор со integr.Kuehlkoerper RC-елемент и варистор интегрирани LED дисплеј статус DIN монтажа железнички или завртка за прицврстување Тарифа Num.8536 2010 ...

DY-0024

(Backlight+Lamp)

LAMP FILAMENT FOR AC-20 (OBSOLETE)

LAMP FILAMENT FOR ASCON CONTROLLER ( AC-20 )

M1-3000-0200

термостат

M3-3100-0200/9999

Контролер на температура

M3-3100-0200

Температура контролер серија M3 (unconfigured)

M3-3100-0200/9999

Температура контролори M3

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ