logo

Продажба на Ask во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ask со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ask

OPG-BT-G3/8X75X1 MPA

манометар

RH 63-2 (ISO 40B-2

синџирот на пренос

T-LSN-190-B

Ниво Префрли

AIC-03-04-11

Во линија вентил

RE53649

манометар

OPG-AT-R1/4-60X0.25MPA

НИВО Подесувач

OPG-AT-R1/4-60X0.6MPa

PRESURE мерач

OPG-AT-R1/4-60X10MPA

PRESURE мерач

CS8g6x300

вратило

LSN-115L-B-11

Ниво Префрли

NF-16TVUU

BALL черупка

OPG-AT-R1/4-60X5MPA

манометар

OPG-DT-R1/4-39X10MPa-S

Глицерин Манометар

OPG-AT-G1/4-60X10M-TM

манометар

OPG-AT-G1/4-60X2.5M-TM

манометар

OPG-AT-G1/4-60X6M-TM

манометар

OPG-AT-G1/4-60X4M-TM

PRESURE мерач

OPG-AT-G1/4-60X0.6M-TM

манометар

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ