logo

Продажба на Askoll во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Askoll со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Askoll

141874

Laugenpumpe Für Waschfrontlader wie Bosch- SIemens

141896

Laugenpumpe Für Waschfrontlader wie Bosch- SIemens

142370

Laugenpumpe Für Waschfrontlader wie Bosch- SIemens

AV5416

drain pump

AV5435

drain pump

FG5400

Discharge pump

M 47

pump drain Art. 292261, Cod. DC31 -30008D

PUMP FOR DRAINAGE WATER

Q=60m3/h H=22,6m (minimum condition) T=70oC (according design)

TB5410

конектор за RC009900

292251 Type R26

одводната пумпа

M224XP

пумпа

ASKOLL 30W

одводната пумпа

230V 40W 50Hz ASKOLL type M231 XP

одводната пумпа

294061

одводната пумпа

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ