logo

Продажба на Askubal во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Askubal со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Askubal

K1 16-D M16

BEARING, ROD END

KA 10-D

maintenance free / male

KA 15-12.225-1

BALL ARTICULATION PL

KA 20-DNRBF

male joint/right

KA 20-DV

краја ASKUBAL-должност прачка

KA-25D

(101833); 654.532

KA8

rod end

KAL 15-12.255

BALL ARTICULATION PM

KAL 20-DNRBF

male joint/left

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ