logo

Продажба на Comus (formerly Assemtech) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Comus (formerly Assemtech) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Comus (formerly Assemtech)

CW 1300-1

N ° 10.000 (годишна потрошувачка) НАКЛОНЕТЕ SWITCH

TYPE: 47020 PART: SD145802 BATCH 6360-A-01J

одмрзнување тајмер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ