logo

Продажба на Assfalg во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Assfalg со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Assfalg

11-15 408 2960 0136 101240-T1

U profil, lenght 2660mm,ST-52SAC

13-17 412 2150 0136 101295

U profil, Lenght 1780mm,ST-52 SAC

1D FOR EDG-213-N

Stone for DIAMOND GRINDING MACHINE

2596316

HYDRAULIKZYLINDER Цртеж број: 43-5401-30.501

310000 Type ASO 650-WSL

EDGE МАШИНИ

B004.4 D020-08/0022

хидрауличен цилиндар, клипот дијаметар: 20mm Вратило дијаметар: 8мм, мозочен удар: 22mm, 75bar

B04.4 D020-08/0022

хидраулични клипови

WKF 170

Angle Adjustable Chamfering Machine for the preparation of weldseam

hsc 07010

филтер

46503

Магнет распон Магазин

310000 Type ASO650

EDGE МАШИНИ

SB200

ЕПМ-BATTERIELASTHEBEMAGNET

7741605 Type ELIFT300

Перм. LASTHEBEMAGNET

28527, EPM BAT 3000P

BATTERIELASTHEBEMAGNET

60643

BATTERIELASTHEBEMAGNET

EDG 1226

вежба Мелница

KKE 1 (MFK600)

ASSFALG контура фреза

10374

кабридни секачи

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ