logo

Продажба на Assmann во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Assmann со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Assmann

AK-420103-018-S

FireWire 800 Cable, 9 pin male - 9 pin male, 1.80m, AWG 22/25, IEEE 1394-2008, UL, black colour

DA-70157

Converter

DS-30201-3

Digitus 3 Port, (2 external, 1 internal port), PCI Express Firewire 400 card, IEEE 1394a, VIA6315 chipset

DS-30203-2

Digitus 3 Port (2 external, 1 internal port), PCI Express Firewire 800 card, IEEE 1394b, TI XIO2213B cipset

DS-33203-1

DIGITUS Firewire A Add-on PCI Card

DS-33205

Digitus 3 Port PCI Firewire card 2 x Firewire 800 (1394b), 1 x Firewire 400 (1394a), TI 82AA + 81BA3 chipset

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ