logo

Продажба на Assy во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Assy со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Assy

TYPE : SMM40

Дел бр 17/66/541

915EWF

стабилизатор

TFE 800-95

вентилатор

11-5023S000

Вентил Assy Излезни СС w / Буна печат

11-5031S000

Вентил Assy Inlet СС w / Буна печат

125-585-493

оган панел

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ