logo

Продажба на Astero во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Astero со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Astero

A6R06C

motor

A8M25KT/G89K

380V, 50/60 Hz

A9M-40KB

gear motor, 380 V, 50Hz, 40w

A9M40KB/G9A7.5

менувач

A9M-60KHB

gear motor, 380V, 50Hz, 40w

A9M60KHT/G9B120KH

380V 50/60Hz

A9M90KHT+G9B50KH+G9BXH10H

gear motor, 380V, 50 Hz

G6180D

reducer

G9B60KH

reducer

G9C9KH

БРЗИНА НА ГЛАВАТА НА МОТОРНИ

G860K

ГЛАВА Сумитомо DRIVE

A8M25JR1

Индуктор МОТОРНИ SUMITOTMO

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ