logo

Продажба на Astro во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Astro со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Astro

10056000362

Синхрони насочена мотор ASM 26 SG 10 3-400 V, 50/60 Hz, 1000/1200 вртежи во минута Приклучна кутија без покритие со поттикне опрема 10 SG i = 250: 1, n2 = 4 / 4,8 вртежи во минута, пластично куќиште 2. вратило крајот цртање

TYPE A 236-A-3-90 EAB

РЕГУЛАТОР НА ВОЛТАЖА

TYPE AS 40-4 220V – 50 HZ – 73MA 12 U / MIN - 0.5 MF / 400 VAC

Возење мотор EAB-референтноста: 5772-0001,

AS 80-4 MH

синхрони gearmotor

1005849 (ASM 44)

синхрони мотори

Art.Nr. 919998 (ASM 24 SG 10)

Синхрони брзина на моторот

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ