logo

Продажба на Astro Tool Corp. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Astro Tool Corp. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Astro Tool Corp.

10967

crimper

1224.

Crimping Tool

615 466

Crimptool со позиционирање алатка бр. д

615708

Кримп алатка (M22520 / 1-01) голем

615712

UNIV. Позиции (M22520 / 1-05)

615717

+ Кримп алатка (M22520 / 2-01) MINI

630147-2

Crimpeinsatz für die Crimpzange

AMT23B

Кримп алатка, PNEU. (M22520 / 23-01

AT2016 / MS24256A16.

Insertion Tool

ATBX 1-7345

Пати, INSERT, 16 GAGE

ATBX 2-7260

ОТСТРАНУВАЊЕ алатка во собата, 12/16/20 GA.

DS 2000

Pneumatic Door Skin Remover Tool

621205

Кримп алатката

ATA1086

Вклучи алатката

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ