logo

Продажба на Atac во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atac со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atac

XPA0067

Rectifier/Regulator PCB

XPA0411

Alarm Relay Output Card

XPA0412

Cable Interface Card

XPA0414

Heater Control Card

XXA1993

Over Temperature RTD Assembly

XXA2854

Micro Processor Card

XXB0817

Check valve fitted with Teflon O-ring

XXB0835

Boiler Gasket

XXB0840

Complete Boiler Assembly including Heater and Thermocouple

XXB3852

PTFE 1/2" PTFE Vent Tube

XXB5492

Ultrasonic Level Sensor

XXB5513

Relief/Check Valve 140PSI

XXB5514

Relief/Check Valve 20PSI

XXB5538

128 mb Disc on Module

XXB5561

Threaded Sensor Seal

XXB5566

4-20 mA Output Module (For 240 Vac)

XXB5568

Thermocouple Module (For 240 Vac)

XXB5625

Heater isolating Relay

XXB5801

Stillwell Glass

XXB6179

Heater Assembly 115 Vac

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ