logo

Продажба на Atam Windings во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atam Windings со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atam Windings

257GD3003770

selenoid valve coil 230 VAC

394002210988

bovineIP65 T119C-20 +40C100%EDP 5.5WV2450/60Hz

AISI 316 E9 177V

Type 257GD391B

BOB024CC15

 Калем со кутија за кабел

2710B100

погонот цевка и калем

271100000124

вентил серпентина

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ