logo

Продажба на Atas Nachod во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atas Nachod со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atas Nachod

ER5Kd286

кодер

Mezaxial 3141

вентилатор

FCJ4C32T (1-1623)

ротациона пумпа

UCJ4C52

Мотор

MEZAXIAL 3142 C

вентилатор

K7A3

мотор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ