logo

Продажба на Ate во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ate со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ate

20.0 N

Мотор мотор за ротациона печка RING носителот на

423130-62

100-вати висока моќ отпорник

Model NO: ICP-240

Valflow центрифугална пумпа

N° 857 612 85a

акумулаторот притисок за Ауди

n° 857 612 63a

регулатор на притисок за Ауди

24.0130-0231.1

диск на сопирачка

3.3301- 3132.1

запечатување ракав,

rubber seal for 3.3311-3112.9

гумени печат

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ