logo

Продажба на Atel Electriques во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atel Electriques со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atel Electriques

TFCB250

TRANSFO CNOMO дефинитивно интегрирани и SCREEN спојка Серија / паралелна

TGBRE2K/S

Трансформатор P.220 / 380V - С. 2 X 115V 2,0 KVA

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ