logo

Продажба на Ateq во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ateq со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ateq

300157

ATEQ истече специјални вакуум; -0.4 бар; 119 cc / min

300157/2

стандардни димензии

300157/3

PUMA КОНТРОЛА НА ГЛАВАТА ЛИНИЈА Протекувањето ЏЕТ / 2,1 БАР 8,84CC / мин

300157/4

стандардни димензии

300157/5

NHDD / ГЛАВАТА ЛИНИЈА Протекувањето JET 12,29CM3 / мин

52044E

PSI Sensor Support-Board

53032D

Fuel Tank Leak Tester Winning a small relay

54057B

Sensor Winning fuel tank leak testing machine

55011

Home Winning fuel tank leak testing machine

58007

Electronic boards leakage testing machine keyboard Buck

9200524

Double Sensor Tester fuel tank Leak

CDF 60

calibrator (0-40cc/min)

CDF LECKKALIBRATOR

; 0-40 ml / min

F510/2

Тек пропуштање метар

H173-0141

Leak equipment For station 060

NADELVENTIL

valve medium flow rate, high accuracy

VT56

RDK - Универзална Алатка за рака

F510/01

контролната единица за дихтување

FR/F5200/00

контролната единица за дихтување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ