logo

Продажба на Atex во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atex со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atex

''(M)DEN 1 1/4''

Намалување (F)

1 1/4''(M)DEN 1 1/2'

Намалување (F)

1099

БАС 99 II 1 GEEX iaIIC

122-800EX

Gerätesteckdose

2X58W

Luminaries

30450245

Aering solenoid valce 115v 60 hz 1/4" Pressure-40 Fuid-AIR 

3098X

II 3GEEX naII смрт 99

40722001

STRING POT кодер SL3010 / GS130 ROPE D0.8

4206708

Master card for alarms, Dräger Regard Master Card

4206717

Display card for eight channels,

94/9/CE-113

Прирабница на моторот "Нери Motori" тип T63B4 N. 0705237 8001 0.18 kW, 230/400 V, 1.2 / 0.7 A ;: 1340 s Assy. 63 B5 прирабница Екс-Est G EExnA11 T4x BDY-4J

AG 00311

24V,10A Dräger

ATEX II 2 G EEX-D IIC T6 ,RAS/AD/103S/CCS

Висококвалитетен каталитичка сензор, релеен излез

BAV370TR11

motor,Drawing No: 806123082

C9505/IS

ДИФЕРЕНЦИЈАЛНА мерачи

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ