logo

Продажба на Atg UV Technology во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atg UV Technology со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atg UV Technology

EDM-4-B3-0.75-80-A-Z0

(Energiespar-Drehstrom-Asynchron-Motor 1500 U/min, B3, 0,75 kW)

EDM-4-B5-0.75-80-A-Z0

(Energiespar-Drehstrom-Asynchron-Motor 1500 U/min, B5, 0,75 kW Spannung: 230/400 Volt D/Y)

EDM-2-B5-3-100L-A-Z0

За заштеда на енергија три-фазен асинхрон мотор 3000 вртежи / мин, B5, 3 kW, моќност: 3 kW, напон: 230/400 волти D / Y, брзина на ротација: 3000 вртежи / мин, Wirkungsgradkl. : IE2, ефикасност: 84.6%, степен на заштита IP 55, монтажа: Б5 (250), вратило: d = 28 mm

PDM-4-B5-7,5-132M-A-Z0

Премиум три-фазен асинхрон мотор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ