logo

Продажба на Atlas во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atlas со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atlas

03/1 4/030/652

MICRO CENTRALE 0,8KW-24VCC, 0/AE/2C/125/14/H/10POSITION>O.HE.2C.O5.R.00.E.20.150N

20-3133-00

ФИЛТЕР ЗА ВНАТРЕШНА QTZ Ci5k

A64504    PUMP TYPE:100D-WL 

О-прстен за механичка заптивка

AB504    PUMP TYPE:1,5X1B-WX

печат прстен

AD504   PUMP TYPE:4X3C-WX

печат прстен

AD505  PUMP TYPE:100D-WL   

О-прстен за ракав

ADD508-10ST12 PUMP TYPE:65SPH

Лежишта O-RING

AQV508 PUMP TYPE:2,5Q-VCR

Лежишта O-прстен (масло печат прстен)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ