logo

Продажба на Atlas Filtri во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atlas Filtri со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atlas Filtri

1001EEH13

соодветен влез / излез теми милиметри димензии crtridge АБ

3P BFO SX AS

Сениор

3P BFP SX-AB-1"

АТЛАС ПЛУС SENIOR HOT

3P-BFO SX-AB

Господар Дуплекс Плус

FA 5 Mignon SX 25 mn(RE5110411)

филтерскиот елемент

ATLAS FILTRI 3/4

Анти-скала филтер

CARTRIDGE LA 10 SX (NO. RA5185125)

GRANULAR ACTIVATED CARBON WITH DOUBLE OPEN DOE CARTRIDGE

CARTRIDGES STRING 10 MICRONS HEIGHT: 490MM DIAMETER: 65MM

Две филтер касети да се стави во Атлас филтри Filtri господар

FA 10 SX HOT

Cartridge: Potable Water Filter, 10 Inch Hot Water Filter Cartridge, Model FA 10 Hot SX 25 Microns

FA 10 SX, 10 MICRON

CARTRIDGE,PORTABLE WATER FILTER, 10IN,FOR DRINKING FOUNTAINS, MODEL.FA 10 SX 10 MICRONS

FA 20/R SX 25 MCR

Cartridge filter

FA 5 SX

filter element filter element: polypropylene fibers. Height: 5 '. Transmission: 1/3 mn. Max. pressure: 6 bar. Max. temperature: 45 ° C. Manufacturer: ATLASFILTRI - Italy.

FA CA 10 SX

WOUND POLYPROPYLEBE CARTRIDGE 10” MODEL FA 10 CA SX 100 MCR

FA MIGNON SX, 5MICRON OR 25MICRON

Filter, POLYPROPLENE WOUND THREAD,5IN M HEIGHT, FLOW RATE I/H 300

FA MIGNONE 5 SX

Cartridge : Water Filtration

FA SX

Филтер елемент е намотан од полипропилен влакна. Висина: 10 ". Пропустливост: 25 мин. Макс. притисок: 8 bar. Макс. температура: 80 ° C. Производител: ATLASFILTRI - Италија.

FA10SX-5 MCR

кертриџ

K2 DP SENIOR BFO BX

Water Filter Housing,1", Size Threads IN/OUT 1 Inch,K With Brass Head UK. 1,Spec. For Cartidge Type : SA10-C BX - 50 Mikron,C/W Pressure Gauge 0 - 12 Bar ( bottom connection)

MODEL SENIOR DUPLEX

cartridge seal

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ