logo

Продажба на Atmel (Microchip) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atmel (Microchip) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atmel (Microchip)

11593-430

Mainboard card, 87C54X2-MC 0327 Z45902B

556-ATATMEL-ICE

AVR Programmer

AT45DB161D-SU obsolete no replacement

.RoHS-компатибилен * нестандардни / DC 1146+

ATF280F-YF-E

RADIATION RESISTANT FPGA engineering model

ATMEGA128A-AU ATM

.RoHS-компатибилен * не стандард / DC1101 +

ATmega32-16PU

DIP Sheath

ATMEGA32A-AU ATM

.RoHS-компатибилен * нестандардни / DC 1128+

ATMEGA32A-PU

.RoHS-компатибилен *

ATMEGA644P-20PU

ATMEGA644P-20PU (DIP)

ATMEGA64A-AU ATM

.RoHS-компатибилен * нестандардни / DC 1214

ATMEGA8A-AU ATM

.RoHS-компатибилен * нестандардни / DC 1040+

ATTINY13A-SU

.RoHS-компатибилен * DC1245

ATTINY2313A-PU

.RoHS-компатибилен * DC1216 +

ATTINY2313A-SU

.RoHS-компатибилен

ATXMEGA128A1-AU ATM

.RoHS-компатибилен * нестандардни / DC 1219+

ATXMEGA16A4-AU

.RoHS-компатибилен * MOQ = 480 парчиња

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ