logo

Продажба на Atmo-Seal во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atmo-Seal со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atmo-Seal

SSL-F23-SL

MKS греење филм / утврдување на положбата на СПЦ 472 за уредот филм греење, 120/240 VAC, 210 VA, 5 нозете

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ